SCUBA ACADEMY

Laptari Tei nr. 14
Sector 2, Bucuresti, Romania
Phone +4 0723016467

Pont:   
Dispozitiv de umflare de joasa presiune
Glosar:
   Un aparat care permite aerului din cilindrul de scufundare sa fie adaugat in compensatorul de flotabilitate.
 
SCUBA DIVING SCUFUNDARI
Top destinatii scufundariScoala de scufundari
    Scoala de scufundari este situata pe litoralul Marii Negre pe plaja din statiunea Jupiter, intre Hotelul Meteor si Hotelul Cometa. Pe langa o echipa entuzisata de instructori profesionisti detinatori de brevet SSI, gata oricand sa va invete practicarea de scufundari in conditii de maxima siguranta, baza de scufundari pune la dispozitia scafandrilor brevetati SSI, NAUI, PADI, CMAS toate facilitatile necesare unei bune scufundari prin incarcarea buteliilor, inchirierea de echipamente de scufundare si accesorii.
Totodata pentru scafandri cu brevet advanced organizam excursii de scufundare la epava submarinului ShCh 206 apartinand marinei sovietice, scufundat la 6 mile departare in larg fata de locatia noastra, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
 

Echipamentul pentru scufundari

Alegerea echipamentului pentru scufundari potrivit nevoilor tale va trebui sa devina o prioritate odata cu obtinerea brevetului de scafandru. Daca butelia si lestul pot fi inchiriate cu usurinta de la orice baza de scufundari, cand vine vorba despre costumul de neopren, regulatorul de presiune si abc, este bine sa iei in considerare procurarea acestora. Motivele sunt nenumarate, plecand de la faptul ca neoprenul ar trebui sa fie un obiect din garderoba personala, pana la faptul ca regulatorul de presiune trebuie ingrijit, revizuit si exploatat in conditiile specificate de producatori. Cat despre ABC, acesta trebuie sa se potriveasca perfect corpului vostru pentru a va asigura ca fiecare scufundare este o scufundare reusita.


Pentru consiliere in alegerea echipamentului de scufundare, contactati-ne !