SCUBA ACADEMY

Laptari Tei nr. 14
Sector 2, Bucuresti, Romania
Phone +4 0726.763.963    WhatsApp Chat

Pont:   
ADT, Actual Dive Time
Glosar:
   Timpul real de scufundare.
 
SCUBA DIVING SCUFUNDARI
Top destinatii scufundariScoala de scufundari
    Scoala de scufundari este situata pe litoralul Marii Negre pe plaja din statiunea Jupiter, intre Hotelul Meteor si Hotelul Cometa. Pe langa o echipa entuzisata de instructori profesionisti detinatori de brevet SSI, gata oricand sa va invete practicarea de scufundari in conditii de maxima siguranta, baza de scufundari pune la dispozitia scafandrilor brevetati SSI, NAUI, PADI, CMAS toate facilitatile necesare unei bune scufundari prin incarcarea buteliilor, inchirierea de echipamente de scufundare si accesorii.
Totodata pentru scafandri cu brevet advanced organizam excursii de scufundare la epava submarinului ShCh 206 apartinand marinei sovietice, scufundat la 6 mile departare in larg fata de locatia noastra, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
 

Pregateste-te online pentru intalnirea de la bazin

Acum aveti posibilitatea sa va informati inainte de intalnirea noastra de la bazin. Urmariti cu atentie filmuletele si incercati sa invatati miscarile.Va trebui sa le repetati sub apa impreuna cu instructorii nostri. Acordati o atentie deosebita exercitiului de golire a mastii si de recuperarea a detentoarelor.

Controlul flotabilitatii
Golirea totala a mastii
Golirea totala a mastii
Iesirea de urgenta - ESA
Intrarea controlata
Pasul gigantului
Recuperarea lestului
Recuperarea regulatorului 1
Recuperarea regulatorului 2
Daca nu vreti sa urmati tot cursul de scufundari si doriti sa participati doar la modulul de piscina, va puteti inscrie in programul DISCOVERY SCUBA DIVING. Mai multe detalii gasiti aici.
Pentru pregatirea de la piscina, doritorii trebuie sa stie sa inoate (nivel incepatori),iar scoala de scufundari va va punem la dispozitie tot echipamentul de scufundari necesar bunei desfasurari a programului.