SCUBA ACADEMY

Laptari Tei nr. 14
Sector 2, Bucuresti, Romania
Phone +4 0726.763.963    WhatsApp Chat

Pont:   
Alveole pulmonare
Glosar:
   Cavitati cu aer din plamani in care are loc schimbul de gaze
 
SCUBA DIVING SCUFUNDARI
Top destinatii scufundariScoala de scufundari
    Scoala de scufundari este situata pe litoralul Marii Negre pe plaja din statiunea Jupiter, intre Hotelul Meteor si Hotelul Cometa. Pe langa o echipa entuzisata de instructori profesionisti detinatori de brevet SSI, gata oricand sa va invete practicarea de scufundari in conditii de maxima siguranta, baza de scufundari pune la dispozitia scafandrilor brevetati SSI, NAUI, PADI, CMAS toate facilitatile necesare unei bune scufundari prin incarcarea buteliilor, inchirierea de echipamente de scufundare si accesorii.
Totodata pentru scafandri cu brevet advanced organizam excursii de scufundare la epava submarinului ShCh 206 apartinand marinei sovietice, scufundat la 6 mile departare in larg fata de locatia noastra, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
 

Excursii de scufundare - Galerie Video

Obtinerea brevetului de scufundator, reprezinta cheia viitoarelor vacante in cele mai exotice locatii de pe glob.

Vacante in Egipt - Epava Thistlegorm.

SS Thistlegorm este o nava transportor de armament ce a apartinut armatei Britanice. A fost construita in 1940 de santierele navale Joseph Thompson & Son in Sunderland, Anglia. Aceasta a fost scufundata pe data de 6 octombrie 1941 langa reciful Ras Muhammad in Marea Rosie, iar in momentul de fata este unul dintre cele mai renumite locuri de scufundare. In interiorul acestei se regaseste armament din al doilea Razboi Mondial, tancuri, camioane, motociclete, mortiere, munitie, echipament militar, etc. A fost decoperita de catre exploratorul francez Jacques-Yves Cousteau.


Vacante de scufundare in Grecia

Ruinele antice subacvatice, flora si fauna intregului litoral, au transformat Grecia intr-o locatia de scufundari cautata de foarte multi scafandrii. O serie intreaga de baze de scufundare ofera pasionatilor tot suportul necesar unor vacante de neuitat.


Pentru detalii despre vacante de scufundare, contactati-ne !